Stappenplan

Stap 1

Neem contact op met Petfood Distri Center om een persoonlijk account aan te vragen.  Dit kan via info@petfooddistricenter.be of telefonisch via +32 50 79 99 96.  U dient te beschikken over een geldig BTW nummer en gevestigd te zijn binnen Europa. U kunt ook via de website een account aanvragen.

Stap 2

Wanneer u beschikt over een persoonlijk account, dan kunt u via de home pagina van deze website aanmelden op de online applicatie.

Stap 3

Configureer de klantenlijst aan wie u vandaag, morgen of in de toekomst een product wenst te versturen uit onze voorraad.  Deze lijst is belangrijk wanneer u een bestelorder wenst door te geven om te laten leveren bij één van uw klanten.  Een geldig e-mail adres en GSM nummer zijn van groot belang, deze worden gebruikt door onze transporteur om uw klant op de hoogte te brengen van een levering.

Stap 4

Raadpleeg de artikellijst en voeg vanuit deze artikellijst producten toe aan uw bestelorder.  Dit kan zeer simpel door te klikken op de bestelknop waarbij u vervolgens een pop-up scherm ziet om de gewenste aantallen in te geven.  Op die manier stelt u een bestelorder samen die u in een volgende stap kan toevoegen aan uw orderlijst.  Wenst u een gedetailleerde productfiche te bekijken, klik dan op de infoknop waardoor u een pop-up scherm krijgt met alle beschikbare productinformatie waaronder ook een productfoto (indien beschikbaar) en de link naar een officiële bijsluiter van het product (indien beschikbaar).

Stap 5

Bekijk uw gemaakte bestelorder en doorloop de verschillende stappen om het bestelorder toe te voegen aan uw orderlijst.

  1. Controleer de gewenste aantallen
  2. Selecteer uw eigen leveringsadres of selecteer het leveringsadres van één van uw klanten aan wie u de goederen wenst te versturen
  3. Noteer eventueel een herinnering in uw agenda voor een eerstvolgende verkoop of consultatie
  4. Voeg het bestelorder toe aan uw orderlijst

Stap 6

Bekijk uw orderlijst en selecteer of beheer de gemaakte bestelorders.  U kunt elke bestelorder afzonderlijk aanvinken, definitief doorsturen als bestelling of het gehele order schrappen.  Na het definitief doorsturen van de geselecteerde bestelorders zullen eventuele DPD transportkosten in rekening gebracht worden per verzendadres.  Deze worden niet onmiddellijk weergegeven per order maar bedragen gemiddeld 7 EUR voor België en Nederland per colli tot 30 kg.  Deze prijs is inclusief gepersonaliseerde pakbon en neutrale verzegelde kartonnen doos.

Stap 7

Na afloop ontvangt u elke 10e, 20ste of laatste dag van de maand een gedetailleerde factuur van alle uitgeleverde goederen met een betalingstermijn van 14 kalenderdagen.

Tot slot

Hebt u alsnog bijkomende vragen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze business developer die u dagelijks kan helpen.